TV Oost Cruise Middellandse Zee!

TV Oost neemt je mee op cruise naar de Middellandse Zee

TV Oost en Project Reizen gaan in het voorjaar van 2023 op cruise en jij kan mee!

Voor de 11de maal trekken we samen op reis en dit jaar kozen we voor een fantastische cruise naar de mooiste steden rond de Middellandse Zee.

Je reist zonder zorgen en kan er volop genieten van de leuke sfeer, ambiance en gezelligheid. Je kan met al je vragen terecht bij ons begeleidingsteam dat dagelijks voor je klaarstaat aan de TV Oost balie.

Je kan vrijblijvend deelnemen aan een uitgebreid programma met Nederlandstalig begeleide excursies, toffe activiteiten waaronder een dagelijks aperitief moment, karaoke avond, dansavond en genieten van sfeervolle optredens. En dat allemaal exclusief voor de TV Oost reizigers.

VAARROUTE

Genua

De Italiaanse havenstad Genua ligt in het noordwesten van het land. Genua is de geboortestad van ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus. Daarnaast is de stad de grootste havenstad van Italie. Het centrum van Genua heeft nog steeds middeleeuwse bouwwerken en talloze monumenten die het bezoeken waard zijn. Zoals bijvoorbeeld Kathedraal di San Lorenzo of Palazzo Bianco. Eten neemt bij de Italianen een belangrijke plaats in, dit is in Genua niet anders. In het centrum vind u veel restorantes en trattatorias. Een trattatoria is een soort grand cafe. Het is informeler en verassend genoeg vaak ook een stuk goedkoper. De oudste jazzclub van heel Italie houdt huis in Genua. Al sinds 1963 zit de Lousiana Jazzclub hier.

La Spezia

La Spezia is een schitterende havenstad in het noorden van Italië. De stad bestaat uit pittoreske gekleurde huizen die tegen de bergwand gebouwd zijn. In La Spezia kunt u ontzettend goed de Italiaanse cultuur leren kennen. Ontdek de gezellige pleinen en knusse straatjes van de stad of bezoek het mooie ‘Castello di San Giorgio‘. Vanuit dit kasteel heeft u een schitterend uitzicht over de stad en kunt u tevens het museum ‘Civico Archeologico Ubaldo Formentini’ bezoeken. Natuurlijk moet u de lokale specialiteiten even geproefd hebben in een van de typische restaurantjes.

Het is de ideale uitvalsbasis om de schilderachtige dorpjes rond de Cinque Terre-kust te bezoeken.

Civitavecchia - Rome

Civitavecchia, is de zeehaven van Rome. Breng een bezoek aan Rome, de bakermat van onze beschaving. De Stad van de zeven heuvels, grootse gebouwen, de Tiber, de duizenden Fiatjes en Vespa’s, haar fonteinen en de talloze terrasjes en pizzeria’s.

Rome heeft ongelooflijk veel moois te bieden voor kunst- en cultuurliefhebbers en moet je minstens 1x in je leven gedaan hebben.

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Barcelona

Barcelona, de hoofdstad van Catalonië is een mediterrane en wereldse stad, hierbij denken we aan beroemde bezienswaardigheden, gouden stranden en sfeervolle tapasbars. Bewonder de schatten die door UNESCO verklaard zijn tot Werelderfgoed, de emblematische gebouwen van de Catalaanse architecturen Antoni Gaudí en Lluís Doménech i Montaner of flaneer over Las Ramblas boulevard.

Cannes

Cannes is een stad in het zuiden van Frankrijk gelegen aan de Côte d'Azur. De stad straalt pure luxe en exclusiviteit uit en u zult zich voor even een echte wereldster voelen. Sinds de middeleeuwen tot de 19e eeuw was de stad een vissersstadje dat vooral geld moest verdienen met de visvangst. Tegenwoordig genereert het vooral inkomsten uit toerisme, met als hoogtepunt het populaire filmfestival dat jaarlijks in de stad georganiseerd wordt. Ruim een week lang stroomt de stad vol met de grootste artiesten en filmmakers van over de hele wereld.

Cruise info - MSC Seaview

De cruise-ervaring op de MSC Seaview gaat over het verbinden van u met de buitenwereld, van de zee tot de lucht. Of u nu zonnebaadt bij één van de zwembaden, een wandeling maakt over de boulevard, dineert onder de sterren of geniet van een ontspannende massage in de rijkelijk ingerichte MSC Aurea Spa, u geniet altijd van een prachtig uitzicht. De nieuwe Seaside generatie schepen bieden het meeste oppervlakte aan open ruimtes in de gehele MSC vloot.

Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning, spannende shows of cultuur, het leven aan boord wordt nooit saai. Dankzij het veelzijdige entertainment van de MSC Seaview is er voor iedereen iets te doen. Een enorm zwembad met een groot videoscherm op het hoofddek, diverse jacuzzi’s en heerlijk zwembad op het achterdek garanderen afkoeling. Een speciaal interactief waterpark biedt plezier voor jong en oud. Een andere bijzondere voorziening is de 360-graden promenade, voorzien van glazen relingen rondom het schip, waarbij vanuit alle hoeken op zee kan worden uitgekeken.

Afreisdata en prijzen

  • 15 tot en met 22 mei 2023
    • Basis binnenkajuit Bella  - 1.200 € p.p. (incl. busstransport)
  • Mits een supplement van € 130 kan de vlucht en transfer naar en van de vertrekhaven bijgeboekt worden. De transfer van de luchthaven van Milaan naar en van het schip duurt +/- 2 uur. De heenvlucht vertrekt vanuit Brussel in de ochtend en de terugvlucht is een avondvlucht. De exacte uren krijg je door met de praktische informatie enkele weken voor vertrek.
    Plaatsen zijn beperkt dus wees snel om van dit tarief te kunnen genieten.

Artiesten

We zijn blij te mogen aankondigen dat we dit jaar het aangename bezoek krijgen van Jo Vally die met ons meegaat op reis. Ambiance verzekerd!

Verder zijn Frank François en Katja Retsin ook weer van de partij.

Kriebelt het al en wens je je reeds in te schrijven voor deze reis of heb je nood aan nog meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact op met Project Reizen op het nummer 03/210 86 00 of surf naar www.projectreizen.be