Programma Aalst Carnaval 2021

Aalst Carnaval zal dit jaar door de corona maatregelen niet zijn wat het normaal is. Maar TV Oost blijft niet bij de pakken zitten en brengt het carnaval gegeven tot bij je thuis in de huiskamer.

Vanaf maandag 8 februari tot en met zondag 14 februari brengen we elke dag amusement en vertier.

Hier beneden vind je het volledige overzicht van de programmatie met carnaval. 

Aalst Mondmaskert

Van maandag 8 februari tot en met vrijdag 12 februari elke weekdag na het nieuws een nieuwe aflevering van Aalst Mondmaskert. Vier met Dennis coronaveilig carnaval en maak bovendien nog iedere dag kans op mooie prijzen. Houd zeker onze doe mee-pagina in de gaten!

Roodszitting 2021 - de Corona Ediesje

Ook dit jaar worden de Aalsterse politici traditiegetrouw op de korrel genomen met de beste fragmenten uit het archief aangevuld met nieuwe sketches.

Zaterdag 13 februari om 20u00 ontdek je er alles over op onze zender. 

Carnavalszondag

Op zondag 14 februari trekken we alle registers open en zorgen we ervoor dat je vanuit de huiskamer volop kan genieten van carnaval.

  • Weir Doeng Voesj om 14u00. Alle beelden uit het archief van Aalst carnaval aangevuld met interviews met bekende en minder bekende personen uit het Aalsterse carnaval milieu.
  • Carnavalsmatch basketbal Okapi Aalst tegen Limburg United om 16u30.
  • Nieuws om 18u30
  • Oilsjt Mjoezik Op De Mert van 22u00 - 01u00. Een feestavond met DJ's die voor de nodige ambiance muziek zorgen vanop de alom bekende pompiers.